Od: 600 Kč (25,00€)
Koláč tmavého pu-erhu lisovaný začátkem roku 2017 z maocha sklizně též z roku 2017. Nálev je syté a plné chuti s vyzrálými dřevitými a přitom krémovými tóny připomínající vlašské ořechy.
Popis
2017 Shu Pu Erh Bing Cha – tmavý puerh – 200 g
Koláč tmavého pu-erhu lisovaný začátkem roku 2017 z maocha sklizně též z roku 2017. Nálev je syté a plné chuti s vyzrálými dřevitými a přitom krémovými tóny připomínající vlašské ořechy. Vůně je lehce kouřová. Puerh pochází z provincie Yunnan Jing Mai, Simao, která leží ve výšce 1800 m.n.m. Tento koláč je vhodný k archivaci. Přípravu doporučujeme ideálně stylem gong fu cha v tradiční yixingové konvičce s kalíšky.
Sběr: duben 2017 lisování: duben 2017
Orientační návod na přípravu tohoto vícenálevového čaje:
100 °C | oplach – 30 – 20 – 30 – 50 s jednotlivé nálevy | 8 g / 2 dcl |
Složení: 100 % fermentovaný čaj
Balení a distribuce:
Čaje typu puerh dodáváme v originálním obalu, eventuálně v naší provozovně TAOČAJOVNA z originálních větších balení rozvážíme do uzavíratelných sáčků pro lepší uskladnění a manipulaci. Datum výroby je uvedeno na etiketě – dlouhodobé zrání prospívá.